Musikskolen indgår samarbejde med skolen om musikkarussel i Fase 2

• Michael Weber den 25-09-2014

I dag havde Daniel Buhl sin sidste arbejdsdag på Smidstrup Skærup Skole.

Her er han sammen med alle eleverne fra JORDEN, hvor Daniel har været kontaktpædagog. Alle eleverne havde tegnet en pæn tegning til Daniel, så han kunne huske alle de dejlige elever, som han har haft i planeten Jorden.

Vi ønsker alle Daniel held og lykke i hans nye job som skolepædagog i Kolding kommune, hvor han starter den 1.10.
    Michael Weber den 11-08-2014
    Kontakt til skolens personale.

Fremover kan I som forældre komme i kontakt med skolens personale telefonisk, ved at ringe til dem på deres arbejdstelefon - lærerne kan kontaktes mandag og torsdag ml. kl. 7.45-8.15.

I kan finde personalets mobilnumre på skoleportens menupunkt i venstere side "Kontakt" og derefter "skolens personale" og klik derefter på den person som i ønsker at kontakte.

Der kan ikke SMS's til personalet og sygemelding af jeres barn sker som hidtil via mail i forældreintra.

På forhånd tak!

Ledelsen
    Lance Luscombe den 27-03-2013
    Apps til ordblinde

Brugervejledning til gode Apps for ordblinde. Se videoen nedenfor.

• 02-10-2014
    Teater fase 2 · 2XCERES · 2YJUPITER · 2ZSATURN