Opslagstavlen

I forbindelse med afskedsreceptionen for Lance 30/10 kl. 14.30 - 16.30
    har alle elever fri kl. 14.15.

Alle er velkomne til at deltage, men elever skal ledsages af deres forældre.

Hilsen ledelsen
    Birgitte Andrup Madsen den 10-10-2018
  • ikon
    Der er mulighed for at sige farvel til Lance tirsdag d. 30. oktober kl. 14.30 - 16.30 i gymnastiksalen.

Skolen byder på kaffe/te og sodavand samt chokolade og frugt.

Alle er velkomne

Birgitte Andrup Madsen den 03-10-2018
  • Kære forældre.

Årets skolefest nærmer sig og derfor vil vi gerne bede om jeres hjælp til at indhente sponsorgaver til festens tombola. Overskuddet fra tombolaen går ubeskåret til skolens elevråd.

Læs mere vedhæftet.

Hilsen Skolebestyrelsen

Birgitte Andrup Madsen den 08-10-2018
    Ny formand for skolebestyrelsen

På vores konstituerende møde i skolebestyrelsen blev Lars Grønbæk valgt som ny formand for skolebestyrelsen. Rene Just Nielsen blev valgt som ny næstformand.
    Et stort tillykke til dem begge.

Lance Luscombe
    Lance Luscombe den 21-09-2018
  • ikon
    Opfølgning på forældremøder og forventningstavler

Kære forældre

Et stort tak til alle jer forældre som deltog i forældremødet - det betyder meget at I støtter skolen ved jeres deltagelse.

Ved forældremøderne i fase 1, 3, 4 og 5 gennemgik ledelsen de forventningstavler vi vil benytte i elevsamtalerne og skolehjemsamtalerne i dette skoleår. Fase 2 fik ikke gennemgået tavlerne, da Marianne var ramt af sygdom. I kan se dem her i den vedhæftede fil.
    Målet med arbejdet med forventningstavlerne er at gøre eleverne klar til en uddannelse når de forlader vores 9. årgang - men arbejdet starter allerede i 0. årgang.
    Du kan som forældre tydeligt se, hvad skolens forventninger er til dit barn derhjemme. Jeg vil bede dig læse tavlerne igennem for at du kan danne dig et indtryk. (vedhæftet som fil) Tavlerne er inddelt i forventninger fra (0. - 3. årg) -> (4. - 6. årg) sluttende med (7. - 9. årg). Du vil måske opleve, at dit barn allerede er på et højere niveau end det faktuelle klassetrin, hvilket bare er dejligt. Oplever du derimod, at dit barn ikke kan indfri de forventninger der er til klassetrinnet efter 3. årg ift. hjemmet (f.eks. jeg kan klare mange ting derhjemme og har også mine egne opgaver) - ja så er det med at tage træningshandskerne på derhjemme.

Vi ser frem til et godt samarbejde omkring brugen af forventningstavlerne.

Lance Luscombe

Lance Luscombe den 07-09-2018